Bölümümüz ile Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği arasında yan dal programı açılmıştır. Bu noktada özellikle günümüzde teknolojik gelişmelerin hızla ilerlediği bir çağda olduğumuz düşünülürse, işletme ve yönetim bilimleri ile bilişim ve programlama teknolojileri arasındaki entegrasyonunun giderek daha fazla önem kazandığı açıktır. Bu bağlamda, Yönetim Bilişim Sistemleri olarak, öğrencilerimize daha geniş bir perspektif sunmak, hem teknik hem de bilgisayar ve programlama becerilerini daha da geliştirmek ve onları çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde donatmak adına Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümümüz ile Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü arasında yan dal programı açılmıştır. Programın açılma süreçlerinde çalışmalarından ve katkılarından dolayı Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Osman USLU’ya ve Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gür Emre GÜRAKSIN’a teşekkür ederiz.

30 Ağustos 2024, Cuma 168 kez görüntülendi