Değerli öğrencilerimiz,

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ KA131 (Avrupa) Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Ek İlan Duyurusu yayınlanmıştır. 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi İngilizce Dil Sınavı başvuruları da 19 Şubat – 4 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Yayınlanan Ek ilana daha öncesinde İngilizce sınavına girmiş ve geçerli puanı olan öğrencilerimiz başvurabilecektir. Ayrıca, 19 Şubat – 4 Mart 2024 tarihlerinde yapılacak olan İngilizce sınavından geçerli puan alan öğrencilerimiz söz konusu ek ilana başvuru yapabileceklerdir. İlana başvuru yapılmasa bile bizler, sizlerin sınava girip yabancı dil sevilerinizi test etmenizi bekliyoruz. Yabancı Dil Sınav Duyurusu ve Öğrenim Hareketliliği Ek İlan Duyurusuna erişim bağlantıları aşağıda verilmiş olup; sınava girecek olan öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz.

2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi İngilizce Dil Sınavı Duyurusu

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Ek İlanı