Yönetim Bilişim Sistemleri 1. sınıf öğrencilerimize yönelik 29.09.2022 tarihinde oryantasyon programı gerçekleştirildi. Programa bölüm başkanımız Doç. Dr. Osman Uslu, bölüm öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Fatih Özdinç, Dr. Öğr. Üyesi Emre Baysan’ın yanı sıra üniversitemiz Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı’ndan Diyetisyen Abdülkadir Han Helvacı ve Psikolog Şeref Sezen ile Uluslararası İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezinden Öğr. Gör. Nilda Hocaoğlu ve Öğr. Gör. Turan Ulaş katılım gösterdi. Programda öğrencilerimize üniversitemizin fiziki ve sosyal imkanlarından müfredata, öğrenci değişim programlarından öğrenci bilgi sistemi,  sosyal yaşam alanları ve yönergelere kadar geniş kapsamlı bilgi verildi.

30 Eylül 2022, Cuma 520 kez görüntülendi